Çözüldü Need for Speed Heat kayıt dosyası nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
1687520296993.png

En son hile yapmışım Cheat Engine'de :D nasıl silebilirim? Doğru düzgün oynamak istiyorum.

Çözüm
İyi de Mazda vesaire almışım oyunda pahalıydı biraz ben en baştan başlamak istiyorum oyunu zaten tekrardan şimdi yükledim silmiştim.

Ayrıca 169 arabam da varmış :/

Belgelerim kısmında olması lazım. Oyunun kayıt dosyasını bul, EA Games dosyasının içindedir veya oyunun direkt adı yazar o dosyayı yedekledikten sonra sil oyuna girmeyi dene. Eğer bir sıkıntı olursa tekrar save dosyasını aynı yerine at.
Kayıt dosyası silinir mi bilmem fakat tekrar Cheat Engine ile tekrar paranızı 10 20K'ya falan düşürün paranızı kendiniz kasın.

İyi de Mazda vesaire almışım oyunda pahalıydı biraz ben en baştan başlamak istiyorum oyunu zaten tekrardan şimdi yükledim silmiştim.

Belgelerim kısmında olması lazım. Oyunun kayıt dosyasını bul, EA Games dosyasının içindedir veya oyunun direkt adı yazar o dosyayı yedekledikten sonra sil oyuna girmeyi dene. Eğer bir sıkıntı olursa tekrar save dosyasını aynı yerine at.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Belgelerim kısmında olması lazım oyunun kayıt dosyasını bul EA Games dosyasının içindedir veya oyunun direk adı yazar o dosyayı yedekledikden sonra sil oyuna girmeyi dene eğer bir sıkıntı olursa tekrar save dosyasını aynı yerine at.

Teşekkürler hocam sizi çözüm olarak işaretlemek isterdim ama çözüm butonu yok ama konu çözüldü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı