Need for Speed Heat garaja nasıl girilir?

Oyuna başlayınca arabayı seçtikten sonra bir yarışa giriyoruz daha sonra tuning yerine gidip ana ile karşılaşıyoruz ve haritadadaki ana işaretine gidiyoruz sonra. Ve gece bir yarış yapıyoruz. Yarıştan sonra garaja gidip geceyi bitiriyoruz.

Yaptım zaten.

Yani dediklerinizle hiçbir şey anlayamadım, yardımcı olamıyorum. Belki oynanış videosu izleyerek nerede yanlış yaptığınızı ya da ne yapmanız gerektiğini anlarsınız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani dediklerinizle hiçbir şey anlayamadım, yardımcı olamıyorum. Belki oynanış videosu izleyerek nerede yanlış yaptığınızı ya da ne yapmanız gerektiğini anlarsınız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Save'yi sildim bir %100 de girmeyi deneyim garaja eğer girerse yeni Save açacağım teşekkürler.
Save'yi sildim bir %100 de girmeyi deneyim garaja eğer girerse yeni Save açacağım teşekkürler.

Yeni Save de sorunsuz girebiliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı