Need for Speed Most Wanted 2005 inceleme

Lamborghini alana kadar bu arabayı az kullanmadım. Jantları da kırmızı yapardım. Harika olurdu.

Mia sevmiyor yazmışsınız fakat son kaçışta köprünün yerini gösteren ve kaçmamızı sağlayan Mia olmuyor mu?
Hala oynuyorum oyunu. Laptop pil modundayken yatarak oynuyorum acayip zevkli oluyor.
Uzun zamandır orjinalini arıyorum fakat bir türlü bulamadım. En son Jrokez yayında oynarken koleksiyoncularda bulabilirsiniz dedi. Son umut koleksiyonculara bakacağım.

Ben korsan kullandım satılmıyor.

Satılsa alırım.

Makaleyi 10 üzerinden kaç verirsin.
9 veririm hocam. 1 puanı kırma sebebim çok detaya girmişsiniz. Bence inceleme oyunu oynamak isteyen birisine fikir verecek düzeyde olmalı. Her detaya inerseniz spoilera girmeye başlar yavaş yavaş. Tabii herkesin tarzı farklı. Sizin dilinizi seviyorum.

Mia sevmiyor yazmışsınız fakat son kaçışta köprünün yerini gösteren ve kaçmamızı sağlayan Mia olmuyor mu?

Oluyor fakat, bunun sebebi gelecekte olan planlar için Carbon şehrine gidince bu hikaye devam ediyor.
Carbon şehrinde Darius denen kişiyi yakalıyorlar sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…