Need for Speed Most Wanted 2005 inceleme

Su>2012 .

Carbon oynarsam veya biraz bilgi sahibi olursam incelerim sanırım.
Hocam Carbon’u da bitirmiştim ben. 2012 ve Carbon’un bir bağlantısı yok diye biliyorum. 2012’nin hiç bişeyle bağlantısı yok zaten. Most Wanted adını kirletsin diye koymuşlar.

Hocam Carbon’u da bitirmiştim ben. 2012 ve Carbon’un bir bağlantısı yok diye biliyorum. 2012’nin hiç bişeyle bağlantısı yok zaten. Most Wanted adını kirletsin diye koymuşlar.

2012 grafik olarak iyi olup oyunun ölmüş hali.
Biraz oynadım ama hatırlayamıyordum şimdi aklıma geldi.

Pro street'de deneyebilirsiniz . Most Wanted'dan sonra en sevdiğim oyundur. Pek bilen birilerini görmedim ama çok sağlam oyundur. Most Wanted ve Shift'in birleşimi ve benzeri olmayan bir oyun. Hem sokak hem pist karışımı başka bir oyun görmedim. Ayrıca yılına göre gelişmiş tune ve modifiye seçenekleri var. Hem de çok gelişmiş.

Aklıma gelmişken bir ekleme yapayım. Oyunda aslında 16 karalist var. 16. karalisti oyunun demosunda yeniyorsunuz. Bu kişi ise tüm oyun boyunca bize yardımcı olan ve ilk bölümde para kazanmamızı sağlayan ROG.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…