Need for Speed Most Wanted 2005 PC'de nereden satın alınır?

Makaleler
11
Arkadaşlar, bu oyun Steam gibi yerlerde satılmıyor. Nereden satın alabilirim? Bazı yerlerde buldum ama çok pahalı bir de ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Bu sitede 4 senedir varsın. Ee öğrenemedin mi şu ana kadar nasıl indirileceğini ? Kino'nun dediği gibi indirme o kadar korkuyorsan.

Ayrıca şu vakitten sonra para ile satılan yerlerden (ki bulursan) tavsiye etmem. Çünkü; orijinal garantisi pek olmaz.

Ben bir korsan sitesinden indirdim. Adını vermem yasak olabilir. Bu oyun hiçbir şekilde orjinal satılmıyor.
Aynı şekilde NFS Carbon, Underground 1 ve 2'yi de korsan indirdim.

Direkt link vermek yasak. Black Edition sürümü 5 yıldır "thepiratebay" Torrent sitesinin "top 100" kısmında bulunuyor. Sağlam olmasa orada durmazdı. Aynı zamanda "zamunda" üzerinde de mevcut.

Hocam daha önce de yazdim size ozelden ulaşamıyorum. Acmis oldugum konu hakknda fikriniz var mı acaba

Hocam daha önce de yazdim size ozelden ulaşamıyorum. Acmis oldugum konu hakknda fikriniz var mı acaba
Bana özel mesaj gönderme şu an açık olmalı. Senin ise profilin komple gizli. O yüzden için açtığın konuyu da göremiyorum. Başka konu altında da konu dışı yazışmak yasak. Konu linkini at veya profil görünürlüğünü diğer üyeler aç.

Veyahut en iyisi beni açtığın konuya etiketle. @kaiser soze şeklinde yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…