Arkadaşlar, bu oyun Steam gibi yerlerde satılmıyor. Nereden satın alabilirim? Bazı yerlerde buldum ama çok pahalı bir de ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Direkt link vermek yasak. Black edition sürümü 5 yıldır "thepiratebay" torrent sitesinin "top 100" kısmında bulunuyor. Sağlam olmasa orada durmazdı. Aynı zamanda "Zamunda" üzerinde de mevcut.
@mkx601 DODI diye bir adet repack yapan arkadaş var diğeri gibi sahte siteleri bulunmuyor. Need For Speed Most Wanted Black Edition olanı vardır 2005 diye ararsan bulamazsın oyunun adı böyle geçmiyor çünkü. Artık bu yolları izleyip de bulamazsan hiç kasma.
Ben bir korsan sitesinden indirdim. Adını vermem yasak olabilir. Bu oyun hiçbir şekilde orjinal satılmıyor.
Aynı şekilde NFS Carbon, Underground 1 ve 2'yi de korsan indirdim.
Direkt link vermek yasak. Black Edition sürümü 5 yıldır "thepiratebay" Torrent sitesinin "top 100" kısmında bulunuyor. Sağlam olmasa orada durmazdı. Aynı zamanda "zamunda" üzerinde de mevcut.
Bana özel mesaj gönderme şu an açık olmalı. Senin ise profilin komple gizli. O yüzden için açtığın konuyu da göremiyorum. Başka konu altında da konu dışı yazışmak yasak. Konu linkini at veya profil görünürlüğünü diğer üyeler aç.
Veyahut en iyisi beni açtığın konuya etiketle. @kaiser soze şeklinde yaz.