- Makaleler
- 11
Arkadaşlar, bu oyun Steam gibi yerlerde satılmıyor. Nereden satın alabilirim? Bazı yerlerde buldum ama çok pahalı bir de ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Direkt link vermek yasak. Black edition sürümü 5 yıldır "thepiratebay" torrent sitesinin "top 100" kısmında bulunuyor. Sağlam olmasa orada durmazdı. Aynı zamanda "Zamunda" üzerinde de mevcut.Virüs korkum var hangi siteden indirebilirim bilmiyorum.
Direkt link vermek yasak. Black Edition sürümü 5 yıldır "thepiratebay" Torrent sitesinin "top 100" kısmında bulunuyor. Sağlam olmasa orada durmazdı. Aynı zamanda "zamunda" üzerinde de mevcut.
Bana özel mesaj gönderme şu an açık olmalı. Senin ise profilin komple gizli. O yüzden için açtığın konuyu da göremiyorum. Başka konu altında da konu dışı yazışmak yasak. Konu linkini at veya profil görünürlüğünü diğer üyeler aç.Hocam daha önce de yazdim size ozelden ulaşamıyorum. Acmis oldugum konu hakknda fikriniz var mı acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.