- Makaleler
- 11
Arkadaşlar, bu oyun Steam gibi yerlerde satılmıyor. Nereden satın alabilirim? Bazı yerlerde buldum ama çok pahalı bir de ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Korsanda da virüs yerim diye korkuyorum hangi site güvenilir bilmiyorum genelde satın aldığım için.CD ile alabilirsiniz ama çok pahalıya gelir. Korsan haricinde ucuza alma şansınız yok.
Virüs yerim diye korkuyorum hangi site güvenilir bilmiyorum.Abondoned games kategorisine girer herhalde. İndir gitsin.
Virüs korkum var hangi siteden indirebilirim bilmiyorum.Sanırım kendisi bir abandonware haline dönüşmüş. Dijital veya fiziksel olarak tedariği durmuş. Fahiş fiyattan bulduklarınızı da almak zorunda değilsiniz. O yüzden korsan oynamak en iyisi gibi duruyor.
Tamam hocam kontrol ederim.@mkx601 eh indirme o zaman. Ne yapalım korsan sitesi mi verelim burada, Google'da biraz ararsan neresi güvenilir neresi değildir fikir sahibi olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.