Need for Speed: Most Wanted (2005) tadı

Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
Need for Speed serisinin birkaç oyunu hariç çoğusunu oynamış biri olarak. Heat dahil. NFS oyunları arasında benim için NFS 2005 en iyi sürüş hissiyatı/mekaniği olan oyundur. Yeni oyunlarının hepsinde anlamadığım ve sevemediğim bir sürüş tarzı var. Sanki arabayı ben sürmüyorum da oto pilotta hafif sağ sol yapıyorum. Bilmiyorum o his nasıl anlatılır fakat belki anlayanlar anlamıştır. NFS Most Wanted 2005'teki sürüş hissiyatı, özgürlük hiçbir oyununda yok. Arabalar robot gibi sanki yoldan çıkmıyor hiç ben hafif sağ sol yapıyorum, drift yapıp dönüyorum. Sizin düşüncelerinizi merak ettim. Bana bu hissiyatı yaşatabilecek bir oyun var mıdır piyasada?

Most Wanted 2005'i severim ama dönerken çok garip yanlıyor. Onun dışında harika. Ve şu sıralar oynamak istiyorum ama dijital olarak satılmıyor ve tek çare crack ama cracke asla bulaşmam.
NFS: Pro Street oynayın hocam, bence serinin en güzel oyunu.
Sürüş fena değil ama boş bir oyun.

Bu oyunlar Arcade olarak geçer ve gerçeklikten tamamen uzaktadır. Eğlence amacıyla üretilirler ki genel üretici bu tarz oynanışı daha çok sever. Gerçekçi oynanış arıyorsanız Forza, Gran Turismo, Need For Speed sizin için uygun seriler değil. Gerçekçi oynanış istiyorsanız Asetto Corsa, F1 serisi, iRacing ve Grid gibi oyunlar ancak tatmin eder.

Boşuna incelemedik.
Bunun ile beraber Undergraund2 vardır.
Arabanın beynine bile müdahale etmeniz mümkündür.

Yakın zaman için U2 incelemesi gelecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı