Çözüldü Need for Speed Payback "0xc000007b" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enesylmzz3

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu : AMD R5 5600
Gpu : PNY Geforce RTX 3060 12 GB
Anakart : Asus prime b450m-k II
Ram : 16 GB HİKVİSİON 3200 MHz
Kasa : Frisby FC-9280 g 4 fanlı 500W
Xbox Game Pass'den Need for Speed Payback aldım fakat açmaya çalıştığımda şu hatayı veriyor:

1657918884904.png

• DirectX dosya çözümünü denedim.
  • Visual Studio çözümünü denedim.
  • Oyunu silip yükledim.

Çözüm
SysWOW64 içinden MSVCP120 ve MSVCR120 DLL'lerini silip aşağıdakileri kurarak sorunu çözdük. Technopat çözer 😎

Kurulanlar:
ActivationUI.exe için aşağıdaki rehberden yararlanarak rapor oluşturup paylaşın:

ActivationUI.exe için aşağıdaki rehberden yararlanarak rapor oluşturup paylaşın:

Logfile

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda denilen her şeyi yaparak aldım raporu.

Önce raporlamayı başlatıp sonra oyunu açmalısınız. Ardından oyunun hata penceresini kapatıp raporlamayı durdurmanız gerekmekte. Sonucunda elde edeceğiniz rapordan bir şeyler çıkarabiliriz.

Önce raporlamayı başlatıp sonra oyunu açmalısınız. Ardından oyunun hata penceresini kapatıp raporlamayı durdurmanız gerekmekte. Sonucunda elde edeceğiniz rapordan bir şeyler çıkarabiliriz.

Aynı şeyleri yaptım fakat gene 2 adet rapor çıktı?

Logfile(2)
Bu da dediklerinizi yaptığımda çıkan rapor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı