Need For Speed serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şu an bilgisayarımda hala ilk çıkan Most Wanted yüklü. Arada girip oynuyorum. Ondan sonrası da yok benim için. Carbon'dan sonra bitti. Bir daha da oynamadım. Yeni çıkanlar zaten leş...
 
PlayStation 4 slim, Xbox One ve bilgisayar platformunda oynadım. NFS 2015 güzeldi bence. Modifiye kısmı ve müziklerini sevmiştim. Payback ve Heat oyunlarını pek sevemedim. En sevdiğim oyunu Most Wanted.
 
Bende aşağı yukarı sizinle aynı fikirdeyim. Underground 2 deki harita,modifiye ve araç mekaniklerini hayatım boyunca hiç bir oyunda bulamadım. Underground 2 nin yeri her zaman farklıdır bende Skyline sevgisini de aşılayan oyundur bizzat.
 
Seri tam bir efsane 94'den beri devam ediyor. Yeri geldi yılın oyunu oldu, yeri geldi kötü eleştirilere maruz kaldı. Klasik yılları 94-2000 bu yıllar arası simulasyona yakın arcade türü Porsche simulasyonu ağır basıyor. Altın yılları 02-06 bu yıllar oyun tarihine imza atan oyunları bu tarihde full arcade full aksiyon full eğlence. 07-17 çöküş yıllı evet arada sadece iki oyununu sevdim Pro street ve hot pursuit. Pro street aslında güzel eğlenceli yarış oyunu fakat kötü bir NFS. Oyunun tabii ki de en büyük hatası simülasyon tarzı yapmasıydı ve oyun uzun ve zor. Hot pursuit tam eski yılların oyunu tattırdı. The Run sadece filim havası olan 2 saatlik bir oyun. Son çıkan oyunu yani Heat tamamen küllerinden yeniden doğmuş gibi gayet eğlenceli güzel bir oyun. Gerçekten oyun beni eğlendirdi. Tabii kusurları da var örneğin hikayesi çok kısa ve gereksiz yani olmasaydı hiçbir şey olmazdı daha iyi yapılabilirdi. 2015 oynadığım için Fizik'leri kötü gelmedi gayet iyi sadece driftleri olmamış.
Burada oynanış videosu koydum belki seversin. (Oyun çok pahalı denemelik oynamanı öneririm. )
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde sevdiğim bir seri olmasına rağmen Forza Horizon 4 oynadıktan sonra aslında çok da iyi değilmiş dediğim bir seri kendisi.
 
Oynayanlara baktım, oyun nasılmış diye ama gerçekten berbat geldi gözüme. Oynayan arkadaş hikayesi için oynadığını söyledi ve forza horizon 4'ün tırnağı olamaz dedi. Haklı tabi. Ben bir önceki oyunu oynamıştım, bir yere kadar eh işte gidiyordu ama save dosyalarımı kaybedince tekrar başlamak sıkıcı geldi. Rivals'i oynadım önceki oyundan önce ama o da çok kötü gelmişti. Maalesef bir önceki oyun (adını hatırlayamıyorum) ve most wanted 2012 hariç son dönem oyunları berbat gidiyor bence. Bu süre boyunca hiç piyasada gözükmese ve şimdi güzel bir hikaye ve oynayış ile geri dönselerdi muazzam olurdu. Üzüyor sadece.
 
Seri benim için 2005'te Most Wanted ile bitti. Ondan sonra Carbon dahil hiç benimseyemedim. Hala Most Wanted oynuyorum. Şu an ki NFS oyunlarının hala Most Wanted'ın ekmeğini yemeleri bir o kadar trajikomik.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı