Need for Speed serisinde neden first person yok?

aybarssina

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Need for Speed oyunlarını sevdim için neredeyse tüm oyunlarını gördüm oynamışlığım var (bitirmedim yanlış anlamayın). Hiçbir oyunda firt person yok. Need for Speed Payback Deluxe Edition aldım Payback'te var sanıyordum yokmuş. Forza'da var ama Need for Speed'te yok adamların bir taktiği var ben mi? Bilmiyorum yoksa geçmişte olayı falan mı var bilen yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamların simulasyon gibi amacı yok ki ya da ona benzetme gibi. O yüzden sürekli kendi yolundan gider. Mesela yeni çıkacak oyunda ki Nitro efektleri falan Full çizim efekti. Ama Forza öyle değil 5 daha fazla simulasyona ağır basıyor ve belli bir hikayesi de adam gibi olmuyor genelde.

Merhaba. Need for Speed oyunlarını sevdim için neredeyse tüm oyunlarını gördüm oynamışlığım var (bitirmedim yanlış anlamayın). Hiçbir oyunda firt person yok. Need for Speed Payback Deluxe Edition aldım Payback'te var sanıyordum yokmuş. Forza'da var ama Need for Speed'te yok adamların bir taktiği var ben mi? Bilmiyorum yoksa geçmişte olayı falan mı var bilen yazabilir mi?

Forza gibi oyunlarda first person direksiyon setleri için önemli olduğundan olabilir Need for Speed'de direksiyon kullanmayı denedim ve hassas ayar yapmama rağmen arcade kafasında bir yarış oyunu olduğundan düz gitmek imkansız oluyordu.

Arcade tarzda bir oyun olduğundan koymuyorlar.
yeni nesilleri arcade kalmıyor eskileri geçtim ama paybackde neden yapmadılar

Forza gibi oyunlarda first person direksiyon setleri için önemli olduğundan olabilir Need for Speed'de direksiyon kullanmayı denedim ve hassas ayar yapmama rağmen arcade kafasında bir yarış oyunu olduğundan düz gitmek imkansız oluyordu.
first person iyi yanıda direksiyona ayar verdirtebiliyorsun ama ne direksiyon menüsü görebildim oyunda ayarlamak için sadece atıyorsun tuşları o kadar

Yeni nesilleri arcade kalmıyor eskileri geçtim ama Payback'de neden yapmadılar.

First person iyi yanıda direksiyona ayar verdirtebiliyorsun ama ne direksiyon menüsü görebildim oyunda ayarlamak için sadece atıyorsun tuşları o kadar.

Assetto Corsa gibi bir simulasyon oynamayı deneyin alakasız hissiyatlar olduğunu fark edersiniz zaten.

Yeni nesilleri arcade kalmıyor eskileri geçtim ama Payback'de neden yapmadılar.

First person iyi yanıda direksiyona ayar verdirtebiliyorsun ama ne direksiyon menüsü görebildim oyunda ayarlamak için sadece atıyorsun tuşları o kadar.

Need for Speed direksiyonla oynamak gerçek hayatta araba sürmekten zordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı