Need for Speed serisinde neden first person yok?

aybarssina

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Need for Speed oyunlarını sevdim için neredeyse tüm oyunlarını gördüm oynamışlığım var (bitirmedim yanlış anlamayın). Hiçbir oyunda firt person yok. Need for Speed Payback Deluxe Edition aldım Payback'te var sanıyordum yokmuş. Forza'da var ama Need for Speed'te yok adamların bir taktiği var ben mi? Bilmiyorum yoksa geçmişte olayı falan mı var bilen yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle yani bu olayı da zorluk amaçlı yapıyorlar ama gerçek hayatta araç sürmesi daha kolay ama illa direksiyon istetiyor.

Hocam direksiyonu en ufak döndürüşümde arka tarafa dönüyordu araç döne döne gitmeye çalışıyordum. Zorluktan çok direksiyon kullanmamamız için uğraşmışlar gibi.

Hocam direksiyonu en ufak döndürüşümde arka tarafa dönüyordu araç döne döne gitmeye çalışıyordum. Zorluktan çok direksiyon kullanmamamız için uğraşmışlar gibi.
ama drift atarak dönme yapmışlar sorunda burda normal dönemiyorsun need for speed underground 2 de hiç böyle bir sorunu olmayan tek oyunları çok iyi oynanışı ama yeni oyunların oynanışa göre underground 2 tek attırıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı