Need for Speed Unbound 2. Yıl İçerikleri Alacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Need for Speed Unbound 2. Yıl

Geliştirici Criterion ve yayıncı Electronic Arts tarafından 2022 yılının sonlarında piyasaya sürülen Need for Speed Unbound için sürpriz bir şekilde 2. yıl içerikleri sağlanacağı açıklandı. Criterion oyunun sitesindeki bir blog yazısında, Unbound için çıkış sonrası içerik güncellemesinin ikinci yılında sürpriz bir yıl olacağını açıkladı. Oyunun bu yeni içerik yılı, EA’nın Need For Speed serisinin 30. […]

Devamı: Need for Speed Unbound 2. Yıl İçerikleri Alacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Forza 5 hariç yarış oyunları hiç sevmiyordum fakat dün gece bu oyunu indirdim biraz hoşuma gitmedi değil. Gerçekçi efektler yerine cartoon efektler çok tatlı olmuş.

Oyunda bir tema oturtamadılar gitti , popülerlik olsun diye anime ve heat deki gibi vice havayı kullanmaya çalıştılar halbuki seriyi eski zamanlardaki şekliyle ama yeni grafik ve fizik mekaniklerini kulllanarak tutmalılardı. NFS'yi efsane yapan o sokak yarışı ve modifiye kafasıydı bunu da çok güzel hikayeye yedirip oyuncuyu kitlemesiydi . En basiti Most Wanted arkaya güzel rekabetçi bir hikaye ve güzel modifiye seçenekleri buna ek olarak müzikleri de eski 2000'lerin başındaki Nu-Metal parçalar ile efsaneleşti . Şuan MW 2 veya Underground 3 çıksa eski tarzda ve yeni nesil görselliğiyle ve o eski bağlantılı hikayeyi kullanarak sunsalar çok net söylüyorum seri eskisine geri döner .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı