Need for Speed underground 2 nasıl indirilir?

Yağız Şirin

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2019
Mesajlar
277
Başlıkta belirtiğim gibi oyunu nasıl kurabilirim her siteye giriyorum kurduktan sonra oyuna girerken speed.exe hatasını veriyor. Açıkçası bana bir link verip setup kurup rahat rahat oynayabileceğim bir link bilen varsa çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları eksik indirmişsinizdir.Ya da sanal sürücüyle açmayı deneyin setupu mesela daemon tools gibi bir proglamla.Daha sonrada cr*k yapın.Veya cr*k fix benzeri dosyalar indirin
 
Öncelikle korsan indiriyorsan Crack’lerin fixleri olur ve onlara bakmalısın, CD’nin içindeki bütün dosyaları oyunun olduğu klasöre aktarmalısın.
Eğer korsan değilse hangi sürümünü indirirsiniz?
 
Açıkçası dosyalardan pek anlamam ama en temel olarak nasıl indirmem gerek ve nasıl kurmam gerek ?
Korsan indiriyorsan herhangi bir torrent oyun indirme sitesine gir.Öncesinde bilgisayarına utorrent ve daemoon tols lite programını indir.Daha sonra herhangi bir oyun indirme sitesinden oyunun torrent dosyasını indirip utorrentte aç.İndirme işlemi bitince indirdiğin oyun dosyasını daemon tools lite programıyla aç.Normal setuptan kur.Kurduktan sonrada crack dosyalarını oyunu kurduğun dizine kopyala yapıştır yap.
 
Crack indireceğim ama kopyala yapıştır yaptığımızda peki o orjinal dosyalar orada mı kalacak yoksa otomatikman silinecek mi ?
Mesela saglamindir uygun mudur bunun için ?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı