Need for Speed: Underground 2 nereden bulunur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceden Most Wanted için CD istemiştim. Adam bana Most Wanted mı kaldı deyip Carbon vermişti. Ahh.

Korsan fazlasıyla mevcut fakat link veremeyiz kısa bir araştırmayla bulursunuz.

Sanırım piyasada yok Steam ve Epic Games'te bulunmuyor diye biliyorum maalesef bir şekilde korsan araştırdım fakat orada da pek bulamadım. Şu an oynayan arkadaş varsa falan nereden yükledi yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam Gmail adresinizi yazın bana.. Test edip denediğim alanımdan 1 günlüğüne paylaşayım.. Hatta online da oynuyorduk bi kaç ay önce arkadaşlarla..

Hocam Gmail adresinizi yazın bana.. Test edip denediğim alanımdan 1 günlüğüne paylaşayım.. Hatta online da oynuyorduk bi kaç ay önce arkadaşlarla..
Hocam sitede yeniyim nereden yazmam gerekiyor acaba?

Hocam şu anda müsait değilim fakat siz yarın yine bu konuya bakabilir misiniz?

Sürekli burada olmuyorum ben. Denk gelirse bakarım yine. Olmazsa siz internetten araştırın bulun. Antivirüsünüz aktif olsun internetten indirirken. Kolay gelsin size.

Bulamazsın, CD'sini dahi bulmak aşırı zor ve 200 lira gibi bir fiyatara satılıyor gördüklerim.

Hocam bende eski köşelerden kutusunu bulmuştum. Bazı koleksiyoncu arkadaşlar 50 dolara falan satıyorlar. Tek çare korsan ama onu da ne kadar tavsiye ederim bilmem.
Eki Görüntüle 791481
Arkadaşlar siz ciddi misiniz? Ben çocukken almıştım bunun orijinal CD'sini. Hala da duruyor kitaplığımda bir yerlerde. 3-4 liraya almıştım. Ne doları falan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı