Need for Speed: Underground 2 Server'lerı açılsa sizce satar mı?

Şahsi fikrimce rekabet tarafından kurtarır bu oyun.
Arabalara özel tuning yapabildiğimiz dyno kısmı var ve orada tecrübe+bilgi sayesinde yarışına göre daha iyi arabalar çıkartılıyor. Bunun üstüne de oyunculuk eklenirse bayağı rekabet olur.

O müziklerin lisansını alsalar 15 ₺ olmaz. Onu bir kere geçin. Ayrıca grafik güncellemesi gelirse, en çok konsollarda satacağından ve konsol tarafında ise Forza, Gran Turismo varken çok satacağını sanmıyorum. Nostalji adı altında HD paketi satılabilir. Ama müzik lisanslarından dolayı EA'nın uğraşacağını sanmıyorum.

Yeniden yapılsa şu an o kadar ilgi görmez. Nostalji adı altında sadece ilginizi çekiyor. Bu ilginin de EA'ya maddi olarak yeteceğini sanmıyorum. Yani bu oyun modern oyunlar ile yarışacak şekilde baştan yapılmalı.

Bunun dışında Gameranger ile oyunu çok oyunculu oynayabilirsiniz.

Ayrıca geçenlerde Prime'ın verdiği NFS Heat oyununu test ettim. Özelleştirme sistemi yakın diyebilirim. Sadece açık dünya etkinlikleri(yeni parçalar için yapmanız gerekiyor), geceleri seviye kasma sisteminin kabızlığı yüzünden keyifli değil.

Yarış yaptıkça bunları açma sistemi daha mantıklı gözükse de, oyunun bitişine doğru yeni eşyalar görmek ve 2-3 yarış sonra elde kalması sıkıntı. Bence açık dünya etkinlikleri ve seviye sistemini daha sinir etmeyecek şekilde yapsalar iş yapar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı