Nefes sesinden rahatsız olmak

Olny

Decapat
Daha fazla  
Bu bazı kişilerde oluyor. Mesela yanımda oturuyor burnundan alıp sessizce verdiği solumayı ben duyuyorum, o kadar rahatsız oluyorum ki... Ve akşam ben uyurken birinin uzağımda uyuduğu zaman yine aynı nefes alıp verme sesinden aşırı kötü oluyorum. Ve mesela tıkırtılı saat seslerinden de nefret ediyorum.

Nefes yoluyla bulaşabilen coronavirus nedeniyle bugünlerde herkesin nefes sesinden rahatsız olduğundan eminim. Bunun dışında sadece sesinden rahatsız oluyorsanız tam olarak ne yapılabilir bilemiyorum.

hqdefault.jpg

Konuyu görünce direkt kahkaha attım 😂. Evet o psikopatlardan biri de benim. Öyle hiç takıntım yoktur, baya rahat biriyimdir ama o nefes sesi veya horlama sesi... Beni çileden çıkartan nadir şeylerden biri.

Ben de saat sesinden nefret ediyorum. Ama nefes konusunda sorunum yok. Seni anlayabiliyorum.
Mesela babam yatağından kalkarken yada uzanırken yada bişeyler yaparken ehh ehhh ehh. Gibi sesler çıkartır yorulma sesleri gibi buda benim nefretimdir. Kişilerden değil bu seslerden

Ben sağırım kardeş :) işe yarar mı bilmiyorum, duyduğun için şükredip dolu taraftan bakmayı deneyebilirsin. Bu tür sorunu olan bir arkadaşım var, patlamış mısır, ağız şapırtdatma ve bir kısım seslerden rahatsız oluyor. Sinemada mesela filmi izleyemiyor. Gidersek de filmde kulaklıkla müzik dinliyor. Bu da bi çözüm olabilir. Bu hastalığın adı misofonidir, tedavisi henüz yoktur.

Mesela tam şuan kulaklarımı hırpalıyorum keşke şuanlık sağır olsam diyorum o kadar nefret edici sesler geliyor
Yan odadan şurdan burdan resmen kulağım seslere odsllı hatta dur odadan çıkıyorum dayanamıycam
Çok kötü

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı