Nefret ettiğiniz kelimeler

Belki ilginç gelicek ama "Şey" kelimesinden nefret ediyorum.

Mesela şurdaki tornavidayı ver yerine şurdaki şeyi versene denmesini sevmiyorum.

Türkçe hocam sanırım aşıladı bunu, gerçekten bu kelimenin içimden geçmesinden bile hoşlanmıyorum. Türkçe'den yasaklansın bu kelime yahu.

Garip gelecektir ama "hadi" ve türevlerinden (hayde vs.) nefret ederim. Hayatımda gereksiz yere o kadar çok "hadi" kelimesi duydum ki -ve duymaya da devam ediyorum- anlatamam, travma geçirdim sanırım. Birisi arka arkaya çok sık söylerse sinirleniyorum, bir yerleri yıkıp dökesim geliyor, günüm mahvoluyor, zor toparlanıyorum. Bir şeyle meşgul olup kafayı dağıtınca düzeliyorum Allah'tan.

Belki ilginç gelicek ama "Şey" kelimesinden nefret ediyorum.

Mesela şurdaki tornavidayı ver yerine şurdaki şeyi versene denmesini sevmiyorum.
Bir de şey kelimesine gülenler var. Sınıftayız hocam şey diyorum lafımı unuttum diyelim mesela hemen bazı kişiler kikirdemeye başlıyorlar kafayı yiyorum.

Ben bir tane nonfet double shot ay pardon triple shot iced americano flavor 1 one shot mocha özlü espresso alayım 😂
O tipler de var nefret ettiklerim arasında. Buradaki patron tam dediğim kişilik.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı