- Makaleler
- 26
'Boş yapma' kelimesini hiç hazmedemem.
Kesinlikle.'Boş yapma' kelimesini hiç hazmedemem.
Siz öyle diyince aklıma bir youtuber geldi. Neyse söylemeyeyim şimdi isminiKullanan bir kaç kişi vardı bu forumda ama hiçbirine söylemedim. Aga kelimesinde nefret ederim. Öyle böyle değil hemde.
Haklısınız ancak biz erkekleri de bu konuya eklemeliyiz. Maalesef pavyondan tanıştığı kadını ikinci gün evinin kadını, çocuklarının ''anası'' yapmaya yeltenen bir sürü vatandaşımız mevcut.Ben bazı kadınların önüne çıkan her insana "hayatım, aşkım" demesinden nefret ediyorum. Çok itici.
Konuya erkekleri de ekleyecektim fakat nedense sonra vazgeçtim.Haklısınız ancak biz erkekleri de bu konuya eklemeliyiz. Maalesef pavyondan tanıştığı kadını ikinci gün evinin kadını, çocuklarının ''anası'' yapmaya yeltenen bir sürü vatandaşımız mevcut.![]()
Kızın babası Siirtli, annesi Sivaslı. Babasını ''babişko'' annesini ''mom'' diye kayıt ediyor rehberine. O kadar haklısınız ki."Annişko, babişko, şekerim" ve sosyetelerin örneğin "tamam" demek yerine kullandığı "okey" gibi kelimeler.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.