Nejdat Delioğlu'nun videosundaki gibi işlemci fanı montajı yapılır mı?

Zatı Muhterem

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2020
Mesajlar
414
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel 775 pin işlemcim için fan kullanıyordum. Intel stok fanımın ayaklarından 2 tanesi yamuldu veya kırıldı. Küçük ilçede yaşıyorum tüm bilgisayarcılara sordum fan ayağı/tırnağını satan yok. Bilgisayarı da sürekli ders için kullanıyorum. Nejdat abi videosunu yapmış yıllar önce. Sizce bu yöntem denenebilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O yontemle anakart catlattim.
Hmm o zaman eski düzene devam edeyim.
Kargo ücretleri tuzlu olmasa alırdım da. Bir de şöyle acayip bir durum var. Birkaç saat önce Trendyol'da 10 lu işlemci ayağı 28 lira civarındaydı. Biraz bekleyeyim dedim kargoyla 40 lirayı aşıyordu. Sonra az önce baktım 10 lu 40 lira yapmışlar. Bu kadar da olmamalı ya.
 
Kargo ücretleri tuzlu olmasa alırdım da. Bir de şöyle acayip bir durum var. Birkaç saat önce Trendyol'da 10'lu işlemci ayağı 28 lira civarındaydı. Biraz bekleyeyim dedim kargoyla 40 lirayı aşıyordu. Sonra az önce baktım 10'lu 40 lira yapmışlar. Bu kadar da olmamalı ya.

Bir alt mesajdaki ürün daha uyguna geliyor tane olarak satıldığı için ona bakabilirsiniz.
 
Buna da bakabilirsin daha önce kimse almamış ama stokta var gözüküyor sana kalmış.
Hocam benim annem kargo ile bir şey almama acayip kızıyor. Ben de mecburen eve değil de kargo şubesine teslim ettiriyorum. Manisa'nın ilçesinde yaşıyorum. Amazon ile gelen kargoyu şubeye teslim etme şansım yok sanıyorum.
Bir alt mesajdaki ürün daha uyguna geliyor tane olarak satıldığı için ona bakabilirsiniz.
Bilgisayarcılarda aslında bulunuyor da çoğu esnaf komple fan satayım diye işine gelmiyor. 6 ay önce bir bilgisayarcıdan İntel stok fan aldım. 50 lira dedi neyse. Eski model fanlar daha kalın ve en önemlisi bakır tabanlı. Bana verdiği incecik ve bakır tabansız. Q9550 işlemcim var. Soğutma açısından sıkıntı veriyor. Evde de eski kullanmadığım ayakları kırık bir fanım var.
1652966710854.png

Bunun aynısından. Altı da bakır. Daha iyi soğutacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı