düşüncen çok saçmaNeye yaparsan yap TL son hız değer kaybettiği ve yüksek ihtimalle kaybetmeye devam edeceği için kara gireceksin. Maalesef durum bu. Şahsen, klasik $/€ tercih ederdim.
Asıl dolarımız var ise tl'ye çevirmemiz lazım ki dolar düşsün değil mi ?Neye yaparsan yap TL son hız değer kaybettiği ve yüksek ihtimalle kaybetmeye devam edeceği için kara gireceksin. Maalesef durum bu. Şahsen, klasik $/€ tercih ederdim.
Dolar ve euro'dan kar etmek istiyorsan yüklü bir para yatırman lazım. Öyle az bir parayla kar edemezsin fazla. En az 5000TL falan hatta belki daha fazla.
düşüncen çok saçma
Asıl dolarımız var ise tl'ye çevirmemiz lazım ki dolar düşsün değil mi ?
Sadece o sene için o :/Elbette öyle, varsayım yaparak yüksek miktarlar için konuştum zaten 10 bin civarları.
Hahahahaha, sadece gülerim buna. 2 sene önce dolarları bozdurun dediler 1TL=2.5$'dı, pek düşmüşe benzemiyor değil mi? Çıkarın bi' at gözlüklerinizi de bakın çevrenize insanlar ne halde. Gerçi siz hep 50TL'lik alıyordunuz değil mi? Sizene ki dolardan, öyle değil mi? (!)
Sadece o sene için o :/
Ben de şu an sana gülüyorum niye? Dolar bozdurun diye çağrı yaparlar düşsün diye, piyasada çok olunca dolar düşer. Her neyse anlatmayacağım.Madem öyle ne diye daha dün tekrar ettiler dolarları bozdurun diye? Hatta büyük bir skandaldır ki, halktan birisi kinayeli biçimde "Doları olan bozdursun." deyince ona gelen cevabı şakşaklayacak beyinler var hala bu ülkede. Pardon ona da beyin demek biraz normal insanlara hakaret oldu.
Bak yaşın kaç veya piyasa bilgin nedir bilmiyorum arkadaşım ama basit olarak örneklemek gerekirse işemek ile yangın sönmeyeceği, taşıma su ile değirmen dönmeyeceği gibi halktan birkaç kişinin dolar bozdurması ile de kur oranları düşürülmez.
Ayrıca 2 sene öncede halktan birkaç kişi değil restoranlar da kampanya yaptı mesela 100 dolar bozdurana istediği yemek bedava, her yerde oldu bu.Madem öyle ne diye daha dün tekrar ettiler dolarları bozdurun diye? Hatta büyük bir skandaldır ki, halktan birisi kinayeli biçimde "Doları olan bozdursun." deyince ona gelen cevabı şakşaklayacak beyinler var hala bu ülkede. Pardon ona da beyin demek biraz normal insanlara hakaret oldu.
Bak yaşın kaç veya piyasa bilgin nedir bilmiyorum arkadaşım ama basit olarak örneklemek gerekirse işemek ile yangın sönmeyeceği, taşıma su ile değirmen dönmeyeceği gibi halktan birkaç kişinin dolar bozdurması ile de kur oranları düşürülmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.