Nelere yatırım yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anlayacaksın, ama geç olacak herşey. Buradaki olayların hepsini hükümete, devlete, devletin başındaki adama yüklemek, hepsine siyasi demek ne kadar doğru? Sizler gibi bu gözü dönmüş batıcılık ve dolar sevdalılarının hiç mi suçu yok bu kurlarda?

Altın alabilirsiniz. Para birimlerinde Strerlin, Euro değerli. Onlarada bakabilirsin. Arsa konusunda değeri yüksek olabilecek yerlerden satın alabilirsin. Mesela denize yakın yerler olabilir.

Benim yatırım amaçlı çevirdiğim 10.000$ dolar kuruna 0,000000000000000000000001 olarak bile etki etmez. Daha iyi günlerimiz bunlar.

ABD ambargosundan sonra İran ile ticareti n'apacaksın? Anlaşma yapıp satamadığımız Atak Helikopterlerini n'apacaksın? Kapatılan veyahut özelleştirilen devlet fabrikalarını n'apacaksın? Bizim 282 milyon $'a sattığımız Tekel markasının, sadece 3 yıl sonra 3.2 milyar $'a satılmasını n'apacaksın?

Kusura bakma bunlar da benim suçum...

düşüncen çok saçma

Asıl dolarımız var ise tl'ye çevirmemiz lazım ki dolar düşsün değil mi ?

Hocam senin dediğine tepki olarak Özgür Hoca'nın tepkisini iletiyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Altın alabilirsiniz. Para birimlerinde Strerlin, Euro değerli. Onlarada bakabilirsin. Arsa konusunda değeri yüksek olabilecek yerlerden satın alabilirsin. Mesela denize yakın yerler olabilir.
Arsada mantıklı ama o kadar param yok :/ Bu gidişle altın yada dolar almayı düşünüyorum ukrayna parası bile alınabilir.

Ama biz 1 kişiyi değil ülkeyi düşünüyorduk

Son düzenleyen: Moderatör:
Doların düşmesi, daha doğrusu liranın değer kazanması için bir sebep görünmüyor. Herkesin yaptığı gibi dolar/euro alabilirsin. Şuanda 5.42 olan dolar 1 hafta önce 4.95 civarlarında dolanıyordu.

Bütün ülke fakirlikten kırıldığı için doların yalnızca birkaç kişide olduğunu varsayarak yazdım.
Hala anlayamıyorsun değil mi, ülkedeki herkes dolar bozsa bile ekonomiye devede kulak kadar etki etmeyeceğini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…