Nelere yatırım yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bitmiş bir Bitcoin'i yatırım tavsiyesi olarak göstermeniz bilginizi ortaya yeterince koydu.

Evet millet yüzünden oluyor bunlar hep, anlamaktayım seni.

@Hardpart Tavsiyem yeni çıkmış ve artacağını düşündüğün kripto paralara 50-100₺ atman.

Anlayacaksın, ama geç olacak herşey. Buradaki olayların hepsini hükümete, devlete, devletin başındaki adama yüklemek, hepsine siyasi demek ne kadar doğru? Sizler gibi bu gözü dönmüş batıcılık ve dolar sevdalılarının hiç mi suçu yok bu kurlarda?

Altın alabilirsiniz. Para birimlerinde Strerlin, Euro değerli. Onlarada bakabilirsin. Arsa konusunda değeri yüksek olabilecek yerlerden satın alabilirsin. Mesela denize yakın yerler olabilir.

Anlayacaksın, ama geç olacak herşey. Buradaki olayların hepsini hükümete, devlete, devletin başındaki adama yüklemek, hepsine siyasi demek ne kadar doğru? Sizler gibi bu gözü dönmüş batıcılık ve dolar sevdalılarının hiç mi suçu yok bu kurlarda?

Benim yatırım amaçlı çevirdiğim 10.000$ dolar kuruna 0,000000000000000000000001 olarak bile etki etmez. Daha iyi günlerimiz bunlar.

ABD ambargosundan sonra İran ile ticareti n'apacaksın? Anlaşma yapıp satamadığımız Atak Helikopterlerini n'apacaksın? Kapatılan veyahut özelleştirilen devlet fabrikalarını n'apacaksın? Bizim 282 milyon $'a sattığımız Tekel markasının, sadece 3 yıl sonra 3.2 milyar $'a satılmasını n'apacaksın?

Kusura bakma bunlar da benim suçum...

düşüncen çok saçma

Asıl dolarımız var ise tl'ye çevirmemiz lazım ki dolar düşsün değil mi ?

Hocam senin dediğine tepki olarak Özgür Hoca'nın tepkisini iletiyorum :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Altın alabilirsiniz. Para birimlerinde Strerlin, Euro değerli. Onlarada bakabilirsin. Arsa konusunda değeri yüksek olabilecek yerlerden satın alabilirsin. Mesela denize yakın yerler olabilir.
Arsada mantıklı ama o kadar param yok :/ Bu gidişle altın yada dolar almayı düşünüyorum ukrayna parası bile alınabilir.

Sen şimdi dolardan banane ben ekmeği dolarla mı alıyorum da diyorsundur.
Hahhahahaa, birde neymiş bedava yemek veriliyomuş dolar bozdurana, zaten doları bozdurup restorana gidene kadar yemeğe ödeyeceğinin 2 katını kaybediyorsun.
Bu kadar sığ olan insaların var olduğuna inanamıyorum. Gerçi %52’lik bir kısmı oluşturuyordunuz, şaşırmamak lazım, nedeni ne bilmiyorum artık yeterli oksijeni alamıyorsunuz sanırım.

Ufak bi yazım hatası yapmışım, neyse işte neyin ne olduğunu herkes biliyor zaten, onu anlayamayacak kadar düz birisinin de burada işi olmazdı zaten. 3 değil, 3.5 olsun senin için. Bu, doların şuan 5.5’e dayandığını, çok kısa zamanda bu kadar yükselmesinin normal bir şey olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
Ama biz 1 kişiyi değil ülkeyi düşünüyorduk :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Doların düşmesi, daha doğrusu liranın değer kazanması için bir sebep görünmüyor. Herkesin yaptığı gibi dolar/euro alabilirsin. Şuanda 5.42 olan dolar 1 hafta önce 4.95 civarlarında dolanıyordu.

Bütün ülke fakirlikten kırıldığı için doların yalnızca birkaç kişide olduğunu varsayarak yazdım. :)
Hala anlayamıyorsun değil mi, ülkedeki herkes dolar bozsa bile ekonomiye devede kulak kadar etki etmeyeceğini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı