Neo 3 APU alınır mı?

İşlemciyi alırım 50 lira hiçbir şey ama şimdilik RAM alacak param yok ileride elime bir miktar para düşecek o zaman alırım tek RAM ile kaç FPS alırım Valorant gibi oyunlarda.
Ekran kartlarının bir belleği oluyor, APU sistemler de bu belleği RAM üzerinden kullanıyor. Bu yüzden 8 GB RAM varsa ve 2 GB'lık bir kısmı sistem tarafından kullanılıyorsa geriye 6 GB RAM kalır. Bunun ortalama 2 GB gibi bir kısmı ekran kartı için kullanılıyor(çünkü dahili) ve geriye 4 GB RAM kalıyor. RAM aşırı pahalı bir şey değil, 250-300 civarlarında aynı RAM belleği bulabilirsin(0. el). Yani normal Vega 8 dengi bir harici ekran kartı bulunan bir sistemde RAM eklemek 5 FPS fark ederse APU sistemlerde 15-20 FPS hatta çok daha fazla arttığı görülebilir.
 
Fazla bir param yok bütçem sıkıntılı. Ben bu sistemi alacağım, ekran kartını sonra takmayı planlıyorum. Bir yerde okumuştum APU'ya ekran kartı takılmıyor diye içime bir şüphe düştü, takılır mı? Bir de bu sistem almamı önerir misiniz? Gerçekten bütçem en fazla bunu almayı sağlıyor.


1620847444447.png


Ayrıca ekran kartı takılıyor.
 

Geri
Yukarı