Daha fazla
Arkadaşlar kafam karıştı, beni aydınlatırsanız sevinirim. Bu televizyon için 100 Hz diyor ama VRR destekleyen oyunlarda 144 Hz olur diyor. Ne yani normal TV izlerken 144 Hz özelliği çalışmıyor, sadece oyunlarda mı geçerli bu 144 Hz olma durumu? Böyleyse eğer çok saçma olmaz mı?
![]()
Mobil | TV | Beyaz Eşya | Samsung Türkiye
Samsung Türkiye'ye hoşgeldiniz. Üstün teknoloji ve mükemmel tasarımlarla sunduğumuz geniş ürün yelpazemiz hakkında bilgi edinin.www.samsung.com
TV 144 Hz, ben de 85 inç modelini aldım. TV izlerken 144 Hz nasıl alacaksın ki öyle bir yayın yok. HDMI çıkışı ile 144 Hz alınıyor.
Hocam siz ne için alıyorsunuz tam olarak? Bence bu fiyatlandırma çok saçma geldi bana. QLED bir 4K televizyonun bu fiyat olması. Bu fiyatlara 8K veya OLED TV'ler varken bu alınmaz.
Aynı özelliklerde 8K TV bu fiyata yok, emsal 8K modeli QN900D 2 kat daha pahalı.

Samsung 8K, 85 inç NeoQLED Mini LED Smart TV - QE85QN900DT
8K çözünürlükte, 85 inç NeoQLED Samsung Smart TV QE85QN900DT modelinin fiyat ve özelliklerini incelemek, Samsung Türkiye'ye özel avantajlarla satın almak için tıklayın.

OLED konusuna gelince mini QLED ve OLED'in kendine göre avantajları var. Görüntüleri zaten birbirine çok yakın, OLED siyahlarda biraz daha iyi mini QLED ise parlaklık olarak daha iyi.
Samsung'da 90 serisi en üst düzey seri, bunu alt sınıf ile kıyaslamayın. iPhone Pro gibi TV bunlar.