Neptune 4 Pro vs Bambu Lab A1 Mini

Merhaba arkadaşlar, hobi amaçlı basım yapmak ve 3D yazıcıda acemi biri için başlıktaki yazıcılardan hangisini önerirsiniz? Alternatif ürünlere de açığım. Figür, model vs basmak için kullanacağım. Bütçem 10-12K arası.

Bambu Lab kaliteli marka ama A1 Mini de çok küçük. En azından A1 almaya çalışın derim, bütçe artmıyorsa ikisi arasından ben olsam Neptune 4 Pro alırdım.

Bambu Lab kaliteli marka ama A1 Mini de çok küçük. En azından A1 almaya çalışın derim, bütçe artmıyorsa ikisi arasından ben olsam Neptune 4 Pro alırdım.
Hobi amaçlı kullanacağım için açıkçası bütçe arttırmak istemiyorum. Baskı kalitesi olarak sizce hangisi daha iyi? Ayrıca mini küçük olsa da parçalı baskı alabilirim diye düşünüyorum. Sanırım kullanım kolaylığı olarak Mini daha iyi. Neptune 4 Pro'nun tabla boyutu dışında bir avantajı var mı?

Hobi amaçlı kullanacağım için açıkçası bütçe arttırmak istemiyorum. Baskı kalitesi olarak sizce hangisi daha iyi? Ayrıca mini küçük olsa da parçalı baskı alabilirim diye düşünüyorum. Sanırım kullanım kolaylığı olarak Mini daha iyi. Neptune 4 Pro'nun tabla boyutu dışında bir avantajı var mı?
Tabla boyutu bazen cidden önemli oluyor. Ancak bu sizin için pek sorun değilse A1 Mini yeterli olacaktır. Neptune 4 Pro'nun tabla boyutu hariç bariz öne çıkan bir noktası bence yok ama A1 Mini cidden çok küçük.

Tabla boyutu bazen cidden önemli oluyor. Ancak bu sizin için pek sorun değilse A1 Mini yeterli olacaktır. Neptune 4 Pro'nun tabla boyutu hariç bariz öne çıkan bir noktası bence yok ama A1 Mini cidden çok küçük.
Yazıcıyı odamda kullanacağım için Neptune 4 Pro'nun sesi beni tedirgin ediyor. Stok halde çok gürültülü olduğunu söylemişler. Gerçi Mini'nin ses seviyesini bilmiyorum.

Peki bu ürünlere alternatif bildiginiz bir ürün var mı?

Ender 3 V3 KE geliyor aklıma ama bilemedim. Bu bütçelerde en mantıklısı bana kalırsa biraz zorlayıp A1 (mini değil) almak.
Anladım, teşekkür ederim. Dediğim gibi bütçemi zorlar mıyım emin değilim. KE'nin de sorunları göz doldurur cinsten sanırım. Neptune 4 pro daha mantıklı bir seçim gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı