Nerede bu tabletler?

Ortaokul 8. sınıfa geçtiğimde f@tih projesi geldi ve herkese tablet verilecek dendi, pek heves etmedim. Liseye geçtim tüm liselere tablet dağıtılacak dedi, lise 1'de pek iplemedim, lise iki, üç, dört derken üniversite mezunu oldum şu an. Sağlık lisesinde okuyan lise 3. sınıf kardeşime dahi verilmedi. Bir dönem bazı okullara dağıtıldı ama sonrası yalan oldu.
 
Fatih projesi kapsamında sözde her lise 1 öğrencisine verilecek olan tabletlerle ilgili bir konu açmak istedim. Verilmemeye başladığı yıl küçüktüm ve idrak edemiyordum ama ablama da verilmediğini hatırlıyorum. O zamanlar ne olmuştu? Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Yoksa bir güzel kandırıldık mı?

Hocam hepsi imamhatiplilere gidiyor, meslek liseleri ve düz liseler umurlarında değil bazı Anadolu liseleri ve fen liselerine dağıttılar ama genel olarak tüm imamhatiplilerde var.
 
Açıkcası ihtiyacım yok fakat bu tabletleri alan çocuklar babalarını oyun yüklenmiyor diye kandırıp telefoncuda tableti kırdırıyorlar. 100 kişiden 5'i gerçekten ihtiyacı olup sadece ders çalışır bence.
 

Geri
Yukarı