Nerede bu tabletler?

Biz aldık en son sanırım. Öğretmenler derste kullansın diye dağıttılar, bizim lisedeki süper hocalarımız okula getirmeyi yasaklayıp getirenin tabletine 2 hafta el koyuyordu. Hatta resim öğretmeni resim dersi için getirin dedi bir kere, tenefüste o ders için resim çizerken matematikçi elimden aldı 2 hafta vermemişti. Heralde böyle çok işe yaradığını görünce yeter lan* bu kadar da yaramaması lazımdı deyip bıraktılar. Bulunduğum yerdeki fen lisesinin öğretmenleri öğrencilerine rootlatıp oyun yükletiyordu falan falan...
 
Ablama dağıtılmıştı. Normal anadolu lisesindeydi. Tablet evde bir yerlerde. Zaten her şeyi kısıtlamışladı. Geçen gün girdim ne güncelleme ne yeni bir şey vardı. Hadi canlı derslere ordan gireyim demiştim sapıtmıştı. Ama belki şimdi düzeltilmiştir.
 
Bazı okullara verdiler. Verdikleri tablet de öyle aham şaham bir şey değildi. İnterneti kısıtlamışlar, Play Store desen zaten girmek imkansız. Tableti adam gibi kullanmak için root atman gerekiyordu. Vermeseler de olurmuş yani. Göz boyama yapıldı, milletten ilgi toplandı ve bir başarısız girişim daha tarihin tozlu raflarına kaldırıldı.
 

Bakanım bakanım!
Hu!
Fatih projesi geldi mi?
Geldi.
Ne getirdi?
Tablet.
Kime kime?
Öğrencilere(!).
Başka kime?
Reisin ailesine.
Reisin ailesi nerede?
Saraya çıktı.
Saray nerede?
Ankara da.
Ankara nerede?
Suya düştü.
Su nerede?
Reis içti.
Reis nerede?
Dağa kaçtı.
Dağ nerede?
Yandı, bitti, kül oldu.
 
  • Öğrenciler: Devlet, bize bi' tablet dağıtsan.
  • Devlet: Ne tableti (iPad Air)? Ne yapacaksın tableti (Samsung Galaxy Tab 10.1)! Sana şu tablet yeter(General Mobile E-Tab)! Al bakalım şu tableti yarısını bana getir:
1601155546631.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı