Nerede bu tabletler?

Tablet bekleyenler anlık:
hqdefault.jpg
 
Fatih projesi kapsamında sözde her lise 1 öğrencisine verilecek olan tabletlerle ilgili bir konu açmak istedim. Verilmemeye başladığı yıl küçüktüm ve idrak edemiyordum ama ablama da verilmediğini hatırlıyorum. O zamanlar ne olmuştu? Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Yoksa bir güzel kandırıldık mı?
Bir şahıs öğrenciler için oyuncak olacağı iddiasıyla çoğu insanın düzenine mal oldu belkide.
 
O proje yerli ve milli İHA üretimine katkı olsun diye iptal edildi yanlış anlaşılmasın.
Yok öyle bir şey, kendim bizzat bu seneki Teknofest İHA yarışmasına katıldım. Bırakın destek vermeyi, yarışma alanında soğuk su bile içemedik. Akşama kadar "DÜNYAYLA YARIŞMAYA, TEKNOLOJİDE LİDER OLMAYA" diye marş çalınan yarışmada düzgün çalışan su sebili yoktu. Hurdacıdan alınmış, üzerinden arabayla geçilmiş, bıçaklanmış, yerlere atılmış, üstünde zıplanmış ve hunharca işleme maruz kalmış su sebilleri vardı. Takımlara Allah razı olsun Drone için 3000-6000 civarı bir para verdiler, sadece drone parçaları için tabi. Arta kalan para yine devlete döndü.
 
2017 senesinde arkadaşımın İmam Hatip de lise okuyan kardeşine fatih projesi kapsamında GM tablet vermişlerdi. Cidden kaliteli bir cihazdı bildiğim kadarıyla tabletler sadece imamhatiplilere veriliyor.
 
Son düzenleme:
Fatih projesi çok prestijli ve güçlü bir proje idi, fakat biz daha organik hoşafı TUBİTAK Ödüllerine layık görüyoruz ve 1. seçiyoruz, çok düşününce nerede olduğu anlaşıldı şimdi.
 

Geri
Yukarı