Nerede kapalı - mahsur kalmak istemezdiniz?

Düşüne kadar verilecek olan mücadele önemli zaten. Zeplinin bir an düşecek olmasının verdiği tedirginlik.

İkisi de çok güzel senaryo. Tatile az kaldı zaten. İkisini de yapabilirim aslında. Dediğiniz gibi tünelli olan hikaye tabanlı olduğu için biraz daha uğraştırıcı. Bende tek başıma yaptığım için ilk asansörlü olan oyunu yapmayı düşünüyorum. Yaz tatilinde de bol zamanım olacak tünel fikrini yaparım. Çok teşekkür ederim.

Hocam oyun yaparsanız beni etiketleyip paylaşırsanız sevinirim. Denemek isterim. Bir de hangi motorla yapıyorsunuz oyunu?

Hocam oyun yaparsanız beni etiketleyip paylaşırsanız sevinirim. Denemek isterim. Bir de hangi motorla yapıyorsunuz oyunu?

Tabii ki de hocam. Unity ile yapmayı düşünüyorum. İleride Unreal öğrenmeyide düşünüyorum ama onu biraz ertelemem lazım seneye 12.sınıfım pek zamanım olmayacak.

Soru yukarıda. Aklıma bir yerde kapalı kalma hakkında oyun geldi. Bulmacalı bir şey yapmayı düşünüyorum. Sizi en geren yer neresi olurdu? Örnek tuvalet ya da asansör. Bana asansör çok mantıklı geldi.
Erdoğanın olduğu konuştuğu veya destekçisinin olduğu herhangi bir yerde.

Dün yazamadığım için kusuruma bakmayın.

Eğer hikaye de istiyorsanız aklıma başka bir fikir daha geldi. Oyunda bulmacalar için bir dedektif olabiliriz. Her kat için de tanıklar ve kanıtlar olabilir.

Hikayesiz olayda asansörde bizi yönlendiren bir şey olabilir, mesela genelde asansördeki ses çıkışından birileri bizi yönlendirir ve ne yapmamız gerektiğini söyler. En alt kattan başlayarak her katın bulmacasını çözeriz, bu size bağlı başka şeyler de düşünün lütfen, örneğin sonraki kata çıkmak için bir kod olabilir bunu asansörde bir tuş takımında gireriz. Veya anahtarlar olabilir her anahtar bir sonraki kata götürür. Korku oyunu mekaniğini de gerilimle sağlayabilirsiniz, bizi asla bir şey saldırmaz ama gördüğümüz şeyler duyduğumuz sesler bizi iyice gerer. Oyun bulmaca olduğu için katlar bittiğinde ne olacağı hakkında fikrim yok, belki direkt bir end olur belki bir olay koyarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…