Big Smoke abiye selamımı ilet.Los Santos / Grove Street
Kırşehir/KamanKırşehir Merkez. Tam adres vermeyin, bazıları lahmacun söylemeyi çok seviyor.
Bizim carl öldürdü onu ya Carl la 10 yıl verdilerBig Smoke abiye selamımı ilet.
4 Milyar yıl daha sabret. Birleşecek zaten Samanyolu ile Andromeda. Bazen canım sıkılıyor Voyager 1'e teleport atıyorum. Üzerinde çayımı yudumlayıp Yıldızlararası Galakside geziyorum. Bu arada o meşhur ''Soluk Mavi Nokta'' fotoğrafının açısını ve pozunu ben ayarlayıp NASA'daki arkadaşlara yardımcı olmuş olabilirim.Ben Andromeda Galaksisideyim, çaya beklerim. Ne de olsa komşuyuz.
Bir gün ikimiz de Voyager 1'e teleport atıp buluşalım, buralarda canım sıkılıyor. 4 Milyar yıl kısa bir zaman ama insanın canı gezmek, arkadaşları ile takılmak istiyor.4 Milyar yıl daha sabret. Birleşecek zaten Samanyolu ile Andromeda. Bazen canım sıkılıyor Voyager 1'e teleport atıyorum. Üzerinde çayımı yudumlayıp Yıldızlararası Galakside geziyorum. Bu arada o meşhur ''Soluk Mavi Nokta'' fotoğrafının açısını ve pozunu ben ayarlayıp NASA'daki arkadaşlara yardımcı olmuş olabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.