Nerede yaşamak isterdiniz?

Avrupa'nın çoğu yeri, özellikle Finlandiya, İngiltere, Fransa vb. Amerika; Kuzey Kore olmasında imkanım olsa büyük ihtimal Avrupa, Amerika'ya giderim. Daha 12 yaşındayım önümde uzun yol var.
 
Son düzenleme:
Çakallığın uyanıklık sayılmadığı hatta uyanık olmanın şart olmadığı, kibarlığın eziklik olarak görülmediği, trafikte yayalara yol verilen, dezavantajlı insanlara karşı (engelli, azınlık vs) saygılı olunan, sokaklara bakınca keşmekeş değil dinginlik görünen, ülkenin yöneticilerinin alenen yalan söylemediği ve birilerini hedef göstermediği, din ve milliyetçiliğin arkasına saklanarak işlenen suçların olmadığı olsa bile görmezden gelinmediği, bir facia yaşandığında bu doğal afet bile olsa sorumluların istifa ettiği bir yerde yaşamak isterdim ülke fark etmez.
 
Norveç'te bir ormanlık alanda orta halli bir kulübem olsa ve balıkçılık, ormancılık ile geçinsem hiçbir sıkıntım kalmayacakmış gibime geliyor.
 
İskandinavya ülkelerinden birinde her birinin ayrı güzellikleri var.
Ama gavur ülke 😡 Ben iyi ki Türk doğdum CCC. iyi ki Müslüman doğdum amin. İskandinavya pisler zaten 😡👎
 
Arkadaşlar, hangi ülkede yaşamak isterdiniz ve oradaki biriyle evlenir misiniz? Ben Finlandiya, İngiltere veya Kanada'da yaşamak isterdim ve orada evlenirdim ve böylece ailem dünyaya açılırdı😁 Türkiye dışında.
Makedonyalıyım zaten. İlerde de oraya gitmeyi düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı