Merhaba iki tane video serisi var biri 4 yıl önce biri 1 yıl önce hangisine baksam bilemedim linkleri aşağıda.
Merhaba iki tane video serisi var biri 4 yıl önce biri 1 yıl önce hangisine baksam bilemedim linkleri aşağıda.
Projeler gelistir, takildikca dokümantasyonlara bak.
Hiç programlama bilmiyorsan Python'in kendi beginners GUI'de ina bakabilirsin.
Türkçe ogrenmek tamamen zaman kaybi, İngilizce bilmiyorsan once onu ogrenmelisin.
Ayrica video seri takip edeceksen egitmenin kariyerini arastir, sosyoloji mezunundan muhendislik alaninda ders dinlemek de zaman kaybi.
Yakın kampüse zamanında bakmıştım ama pek sarmadı. Ben BTK'nin kurusunu öneririm güncel değil ama size çok şey katar.
Bence yanılıyorsunuz hocam, Türkçe öğrenmek niye zaman kaybı olsun? Belli bir seviyeye kadar öyle ahım şahım bir İngilizce bilmeye gerek yok. Hata mesajlarını anlayacak kadar bilinse yeterli.
Ayrıca günün sonunda size bilen birinin anlatması avantajdır tekerleği tekrar icat etmeye gerek yok ama bazı noktaları kişi kendisi araştırıp kafa patlatmalı o da bir şeyleri ortaya koyma aşamasında yani bir şey için kod yazmaya başladığında olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.