Hangi il ?İyi günler sürekli dışarıdan yemek yiyorum. Açıkçası Fast foodlardan bıktım sağlıklı yağsız pilav falan yapan mekanların isimlerini yazar mısınız? Tavsiye ettiğiniz teşekkürler.
İstanbulHangi il ?
İstanbul için yardımcı olamam ama bu kadar dışarıdan çok yemek yiyen biriysen ev yemekleri satan yerlerin puanlarına bakarak deneyip damak zevkine uygun bir yerler bulabilirsin. Menü şeklinde fiyatında uygun yerler oluyor genelde.İyi günler sürekli dışarıdan yemek yiyorum. Açıkçası Fast foodlardan bıktım sağlıklı yağsız pilav falan yapan mekanların isimlerini yazar mısınız? Tavsiye ettiğiniz teşekkürler.
İstanbul için yardımcı olamam ama bu kadar dışarıdan çok yemek yiyen biriysen ev yemekleri satan yerlerin puanlarına bakarak deneyip damak zevkine uygun bir yerler bulabilirsin. Menü şeklinde fiyatında uygun yerler oluyor genelde.
Başka şehirlerde tüm şehiri deneyebilirsin ama maalesef İstanbul gibi büyük şehirde bu mümkün değil.Yapan yerler var ama yemekler çok yağlı. Temiz beslenmek adına oralardan sipariş vermiyorum.
Ev yemeklerinden cok tavuk dünyası green salads ı falan öneren olur mu acabaBaşka şehirlerde tüm şehiri deneyebilirsin ama maalesef İstanbul gibi büyük şehirde bu mümkün değil.![]()
Tavuk dünyasını deneyebilirsin. Çok farklı soslar var. Damak zevkine uygun bulursun.Ev yemeklerinden cok tavuk dünyası green salads ı falan öneren olur mu acaba
Hocam Türkiye'de bu tip dükkanların denetimi yok derece az olduğu için çalışma ortamları genelde çok pis oluyor. Yani her türlü sağlıklı olmayan bir şey boğazımızdan geçecek. Temizliğe özen gösterenler de var tabii ama İstanbul'dan bilemeyeceğim fakat her türlü Fast food tüketmekten iyidir. Sadece aklınızda bulunsun diye dedim.Yapan yerler var ama yemekler çok yağlı. Temiz beslenmek adına oralardan sipariş vermiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.