Neredeyse sorunsuz Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.9.2 çıktı

Neredeyse 5 aydır WHQL sürücü gelmiyor, bunun bir sebebi olmalı. Güzel yol katetmişe benziyorlar.
Yazmayı unuttum ama aynı düşünce geçmişti aklımdan. Doğru düzgün bir iş yapalım dediler galiba bu sefer. Bir dönem alışveriş listesi gibi bilinen hatalar kısmı çıkıyordu. :D Yavaşlamaları iyi olmuş.

Radeon ayarları hızlanmış, akıcı geldi. Uygulamalar daha hızlı tepki veriyor ve Youtube tam ekran büyütürken biraz gecikmesi hızlanmış gibi. 9.1'de BETA diyordu kurmadınız, WHQL oldu sonradan sorun var diyen de çoktu o sürümde de. Bence kurun geçin, sorun yaşarsanız bildirirsiniz ve sorun yaşamadığını sürüme dönersiniz. SSD sistem de ne kadar sürecek ki kaldırıp kurması? :D

Yazmayı unuttum ama aynı düşünce geçmişti aklımdan. Doğru düzgün bir iş yapalım dediler galiba bu sefer. Bir dönem alışveriş listesi gibi bilinen hatalar kısmı çıkıyordu. :D yavaşlamaları iyi olmuş.
Valla diyorum ya hocam, herifler her hafta saman altından su yürütür gibi sürücü çıkartıyorlardı, manyağa bağladılar. Ondan sonra arayı açtılar bayağı, hop, çoğu sorun düzelmeye başladı. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla diyorum ya hocam, herifler her hafta samanlıktan su yürütür gibi sürücü çıkartıyorlardı, manyağa bağladılar. Ondan sonra arayı açtılar bayağı, hop, çoğu sorun düzelmeye başladı. :)
İyi oldu gerçekten. “Bi dakka ya! Biz kimden kaçıyoruz da bu kadar zamandır koşuyoruz?” dedi içlerinden biri. Sonra fark ettiler muhtemelen. Sevindirici haber. 😂

Sırf laf atmak için yorum atacak arkadaşlar var mı diye bakayım dedim. Çoktan gelmişler bile, arkadaşlar bu adamlar ekran kartlarına veya sürücülerine bile isteye hata koymuyorlar. Hata yapıyorlar ve er ya da geç hatalarını çözecekler neden imkansızmış gibi bakıyorsunuz?

Bu kadar fanboyluk bir bünyeye fazla, adamlar bir ton hata çözmüşler işte daha neden bu gömme çabası :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı