Nesa uzantı virüsü nasıl temizlenir?

arkadaşlar programla tarattığımda

[-] No key for ID: Qe5qcH2shxcTLRTaFoIXIQjHZvFPutaE8kg3yPfH (.nesa )

bu şekilde id çıkıyor.

birde çözebilen varmı?

.Nesa kısmını silip .JPG olarak ayarladığınızda açabiliyor musunuz?
Bu virüsü tasarlayan kişi bunu düşünemeyecek mi? :D Hey Allahım.
Daha fidye virüsünün mantığından haberi olmayan kişinin güvenlik bölümünde ne işi var?
Bilmediğiniz konularda mesaj yazmayın lütfen.

----------------------------------

Nasa'nın çıkardığı bir virüs bu (!) Amerika sizi kıskanıyor. Kıskandığı için size saldırmış (!) Klavyenin azizliğine uğrayıp, Nasa yerine "nesa" yazmışlar (!) 😂

Şaka bir yana, tedbirsizliğin zararları bunlar. "Tedbire ne gerek var? Bana bir şey olmaz." Zihniyetinin sonuçları.

Bu virüsü tasarlayan kişi bunu düşünemeyecek mi? :D Hey Allahım.
Daha fidye virüsünün mantığından haberi olmayan kişinin güvenlik bölümünde ne işi var?
Bilmediğiniz konularda mesaj yazmayın lütfen.

----------------------------------

Nasa'nın çıkardığı bir virüs bu (! ) Amerika sizi kıskanıyor. Kıskandığı için size saldırmış (! ) Klavyenin azizliğine uğrayıp, Nasa yerine "nesa" yazmışlar (! ) 😂

Şaka bir yana, tedbirsizliğin zararları bunlar. "Tedbire ne gerek var? Bana bir şey olmaz. " Zihniyetinin sonuçları.

Nasıl bir tümevarım bu? :D
Ben yazılımcıyım, doğam gereği her olasılığı düşünüyorum ne var? :D
Belki o düşünmemiştir belli mi olur? -_-

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl geçecek bu virüs bende de var.
Zararlıyı kaldırmak istiyorsan AV diye bir şey var :) onunla taratacaksın bulacak çözülecek.
Dosyalar için yukarıda yazılı zaten.

Çözebilen varsa cevap bekliyorum şayet ben 1 yıl önce dosyayı incelemeleri için "Kaspersky"ye gönderdim hala bulacaklar :D.
Konu başını okumazsan 1 sene de beklersin 10 sene de.
Verdiğim rehberi zamanında okusan çözülürdü istenen kriterleri destekliyorsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı