Nescafe 3'ü 1 arada içerken Türk kahvesi tadı alıyorum

Cafex ve varex gibi abidik gubidik şeyleri kahve diye içmeyin hocam. İçlerinde daha ucuz olsun diye silikon plastik var, ve bu vücut için uzun vadede tehlikeli bir madde.

Önerebileceğiniz ucuz ama kaliteli marka var mı? Starbucks'un veya Jacobs'un hazır kahve tozları var. Hangileri iyidir?

Cafex ve varex gibi abidik gubidik şeyleri kahve diye içmeyin hocam. İçlerinde daha ucuz olsun diye silikon plastik var, ve bu vücut için uzun vadede tehlikeli bir madde.

3ü 1 arada da kahve değil ki. 17.5g paketin içerisinde 1.77g kahve var sadece. Geri kalan hep şeker, süt tozu, kahve beyazlatıcısı, palm yağı, glikoz şurubu vs. yani 3ü 1 arada içen bir kişinin pek kahve içtiği söylenemez maalesef.

Önerebileceğiniz ucuz ama kaliteli marka var mı? Starbucks'un veya Jacobs'un hazır kahve tozları var. Hangileri iyidir?

Normal klasik evinde kahve yap iç hocam. Olmaz mı?🙂
3Ü 1 arada da kahve değil ki. 17.5G paketin içerisinde 1.77g kahve var sadece. Geri kalan hep şeker, süt tozu, kahve beyazlatıcısı, palm yağı, glikoz şurubu vs. yani 3Ü 1 arada içen bir kişinin pek kahve içtiği söylenemez maalesef.

Haklısınız, oldukça uzak durmak gerekli bu paketli şeylerden. Evde sağlıklısı varken dışarıdan almayı doğru bulmuyorum.

Yurt dışından gelen kahveleri içtiğim ve bildiğim için su tadı alıyorum şeklinde yorum yaptım. Gerçek kahve onlar, bizdekiler sadece sudan ibaret.

@Polorchen Türkiye'de öyle. Ucuzu yok, Türkiye'de her şey pahalı zaten. Bizim garibanlar da 1.5 TL'ye kahve içtiğini düşünüyor.

Hocam, Migros'tan gidip granül kahve ile kahve beyazlatıcı alsak olur mu? :)

Para konusunda sıkıntınız yoksa Tchibo'nun filtre kahvelerinden alın. 30-40 TL'ye French press alırsınız. Filtre kahveyi demleyip birde süt ısıttıktan sonra karıştırırsanız epey keyifli bir ürün ortaya çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı