.NET Framework 3.5 Windows özelliği nasıl silinir?

iTracker

Decapat
Daha fazla  
.NET Framework 3.5 (.NET 2.0 ve 3.0 içerir) diye bir Windows özelliği yükledim benim bunu bilgisayarımdan tamamen silmem lazım. Windows özelliklerini açıp kapatma yerinden değil direk bir şekilde silmem lazım. Oradan kaldırınca yaşadığım sorun çözülmüyor. Nasıl silebileceğim hakkında en kısa zamanda yardımcı olur musunuz?

Neden silmek istiyorsun lazım olabilecek bir şey bu kod satırlarını işlemek için gerekiyor ve Assembly diline çevirmek için kullanılıyor.

.NET Framework 3.5 (.NET 2.0 ve 3.0 içerir) diye bir Windows özelliği yükledim benim bunu bilgisayarımdan tamamen silmem lazım. Windows özelliklerini açıp kapatma yerinden değil direk bir şekilde silmem lazım. Oradan kaldırınca yaşadığım sorun çözülmüyor. Nasıl silebileceğim hakkında en kısa zamanda yardımcı olur musunuz?

Millet yüklemek için kendini yırtar, sen kaldırmaya calısıyon.
@Berkozg cevaplamıs zaten.

Bunu yüklemek için kim kendini yırtıyor dostum zaten Microsoft'un sitesinden ücretsiz bir şekilde yükleniyor ben bunu silmek istiyorum zaten 4.8 var 3.5'in nasıl silineceği hakkında bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?
Millet yüklemek için kendini yırtar, sen kaldırmaya calısıyon.
@Berkozg cevaplamıs zaten.

Bunu yüklemek için kim kendini yırtıyor dostum zaten Microsoft'un sitesinden ücretsiz bir şekilde yükleniyor ben bunu silmek istiyorum zaten 4.8 var 3.5'in nasıl silineceği hakkında bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?
Revo Uninstaller indirip Arkasında eser bırakmadan silebilirsiniz.
Ayrıca Sistem özelliklerinden de kapatın sonra yeniden başlatın.

4.8 Advanced services varken 3.5 işe yarar mı dostum bir de Revo Uninstaller uygulamasının ücretsiz sürümü ile silebilir miyim?
Evet silebilirsin. Özelliklerden de kapat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı