NET Framework 4.5.2 Yükleme başarılı olmadı hatası

Erhan K.

Hectopat
Daha fazla  
Daemon Tools programının kurulumunu yaparken NET Framework 4.5.2 kurulumunu da istiyor. Bu programı da kurulum yaparken böyle bir hata karşıma çıkıyor, nasıl çözebilirim?

Screenshot_15.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinin ayrıntılar bölümünden arka planda çalışan kurulum uygulaması var mı kontrol edin. @Yuspedile arkadaşımızın dediği gibi kurulumlar çakışmış gibi gözüküyor. Alternatif çözüm olarak bilgisayarı yeniden başlatarak kurmayı deneyebilirsiniz.

Ben de .NET Framework 4.7.2 yüklerken çok zorluk çekmiş ve 1 ay araştırma yapmama rağmen çözüm bulamamıştım. Çözüm çok basit. Discord kur. Discord çalışmak için gereksinim olan 4.7.2 versiyonunu başarılı bir şekilde kuruyor. Ben Microsoft'un offline installer'i ile kuramadığım framework'ü discord ile kurdum.

Ben de .NET Framework 4.7.2 yüklerken çok zorluk çekmiş ve 1 ay araştırma yapmama rağmen çözüm bulamamıştım. Çözüm çok basit. Discord kur. Discord çalışmak için gereksinim olan 4.7.2 versiyonunu başarılı bir şekilde kuruyor. Ben Microsoft'un offline Installer'i ile kuramadığım Framework'ü Discord ile kurdum.

Merhabalar aynı sorun bende de var ama benim bilgisayarımda Discord'da yüklü olmasına rağmen Daemon Tools Lite'ı kurarkan hata alıyorum yardımcı olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı