NET Framework hatası

HatesTR

Femtopat
Katılım
24 Temmuz 2022
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçenlerde Framework güncellerken yarısında uzun sürdüğü için iptal ettim ve sürekli CMD paneli açılıyor ve bir hata alıyorum.
Nasıl düzeltebilirim?

Screenshot_1.png


Screenshot_2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka normal kullanıcıyım, hatta framework diye bir şeyden yeni haberim oldu, sistem geri yükleme yok kanka yeniyi gösteriyor kaydetmemiş yani.
Net Framework, programların işletim sistemi ve donanımla konuşmasını sağlar. Herhangi bir yükleyiciye gerek yok. Denetim masası - Program Kaldır'dan, Net Framework yazan kaç tane yazılım varsa hepsini kaldır ve sonra Windows Update'den güncellemeleri denetle. Orada sana sunacaktır doğru güncellemeleri. Bir de Başlat'a bas ve arama kısmına Windows özelliklerini aç veya kapat yaz. Çıkan sonuçtan Net Framework yazan butonlara tik koy. Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun yazmamışsın ama genel olarak aynıdır zaten.
 
Net Framework, programların işletim sistemi ve donanımla konuşmasını sağlar. Herhangi bir yükleyiciye gerek yok. Denetim masası - Program Kaldır'dan, Net Framework yazan kaç tane yazılım varsa hepsini kaldır ve sonra Windows Update'den güncellemeleri denetle. Orada sana sunacaktır doğru güncellemeleri. Bir de Başlat'a bas ve arama kısmına Windows özelliklerini aç veya kapat yaz. YÇıkan sonuçtan Net Framework yazan butonlara tik koy. Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun yazmamışsın ama genel olarak aynıdır zaten.
Kanka denetim masasında yok ama regeditten görebiliyorum oradan da silersem bir şey olur diye endişeleniyorum
 

Geri
Yukarı