Netac S535s okuma yazma hızı 411 MB/s

Ayara gerek yok. TRIM zaten açıktır. Disk birleştirme aracı ile TRIM yapabilirsiniz SSD'ye. Start tuşuna basıp testi başlatın.

TRIM açıkmış. CMD'ye yazıp bakınca ikisi de 0 gösteriyor. 2 disk kullanıyorum. Yapıyorum atto testini sonuçları atacağım.

@The G.O.A.T Yemek yemeye gittim hocam. O yüzden görmedim. Yazma hızı düzelmiş. Yine de vaat ettiği değeri veremiyor. Açıkçası SSD'nin kontrolcü ve NAND yongaları pek iç açıcı olmadığından normal sayılabilir bir bakıma bu değerler. CrystalDiskMark ile test edin bir de yine.

Estağfirullah hocam. Benim için çok önemli değil. Zamandan feragat edebilirim. 10-15 saniye geç de olsa beklenir. CrystalDiskMark'ı başlattım. 3 sene HDD ile Windows 10 kullandıktan sonra ilaç gibi geldi. Uygulamalar hızlı açılsın yeter.

CrystalDiskMark sonuçları. Açıkçası bence güzel. 40 okuma 60 yazma eksiğim var. Açıkçası ben her SSD'nin vaat ettiği değerleri tam verdiğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…