Netac S535s okuma yazma hızı 411 MB/s

0 ise açık anlamına geliyor. 1 ise kapalı anlamına geliyor. :)

Düzelttim. Yapınca ekleyeceğim mesaja. Sonuç bu arkada bir sürü uygulama açıktı ve SSD'yi boşaltmadım. Uygulama ne kadar etkiler bilmiyorum ama birazdan boşaltıp deneyeceğim. @PossibleTurco
Z.PNG

Son düzenleme:
@The G.O.A.T yemek yemeye gittim hocam. O yüzden görmedim. Yazma hızı düzelmiş. Yine de vaat ettiği değeri veremiyor. Açıkçası SSD'nin kontrolcü ve NAND yongaları pek iç açıcı olmadığından normal sayılabilir bir bakıma bu değerler. CrystalDiskMark ile test edin bir de yine.

Estağfirullah hocam. Benim için çok önemli değil. Zamandan feragat edebilirim. 10-15 saniye geç de olsa beklenir. CrystalDiskMark'ı başlattım. 3 sene HDD ile Windows 10 kullandıktan sonra ilaç gibi geldi. Uygulamalar hızlı açılsın yeter.
@The G.O.A.T yemek yemeye gittim hocam. O yüzden görmedim. Yazma hızı düzelmiş. Yine de vaat ettiği değeri veremiyor. Açıkçası SSD'nin kontrolcü ve NAND yongaları pek iç açıcı olmadığından normal sayılabilir bir bakıma bu değerler. CrystalDiskMark ile test edin bir de yine.

CrystalDiskMark sonuçları. Açıkçası bence güzel. 40 okuma 60 yazma eksiğim var. Açıkçası ben her SSD'nin vaat ettiği değerleri tam verdiğini düşünmüyorum.

ASD.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı