Rehber NetAdapter Repair ile İnternet Bağlantı Sorunları Onarımı

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum AC 1200 Wireless USB adaptör aldım 2 gün kullandım sonra bu uygulamayı kullandım internetim hızlandı ve 2. kullanmaya Wireless adaptör Wi-Fi'leri göstermiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz odam modem uzak tek bağlantım bu

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum AC 1200 Wireless USB adaptör aldım 2 gün kullandım sonra bu uygulamayı kullandım internetim hızlandı ve 2. kullanmaya Wireless adaptör Wi-Fi'leri göstermiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz odam modem uzak tek bağlantım bu

Hocam çok şey denedim bir türlü çözemedim en sonda format atmak zorunda kaldım temiz kurulum yaptım, sizde önemli dosyalarınızı ve verilerinizi yedekleyip format atın başka çaresi yok gibi.

Hocam çok şey denedim bir türlü çözemedim en sonda format atmak zorunda kaldım temiz kurulum yaptım, sizde önemli dosyalarınızı ve verilerinizi yedekleyip format atın başka çaresi yok gibi.
Geri yükleme yaptım düzeldi yinede cevap verdiğin için teşekkür ederim

Yaptım fakat hıztestinde neredeyse 1gbps çıkması gerekn internetim artık 300 400 mbps veriyor.Keşke zararı olabileceğinide yazsaydınız

Dostum yalnızca Steam da sorunum vardı bu uygulamayı indirdim daha run tuşuna basmadan düzeldi doktoru gören hasta misali

VirusTotal'da virüslü gözüküyor.

False possitivedir, dosya virüs değildi fakat ben yaptığımda Wi-Fi kartının driveri silinmişti geride yükleyememiştim format atmak zorunda kalmıştım.

Bende yaptım hiçbir şey değişmedi neden acaba?

Bu programı kullandıktan sonra wi-fi görünmüyorsa üstteki programla düzeltebilirsiniz.

Programı kullandıktan sonra Steam'deki indirme hızım normal hızına geçti sonra tekrar yavaş inidirmeye başladı anlayabilmiş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…