Rehber NetAdapter Repair ile İnternet Bağlantı Sorunları Onarımı

1744043463252.png

Bu uygulamayı VirusTotal'de aratınca virüs tehdidi veriyor. False-pozitif mi acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG3.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG3.PNG
    65,4 KB · Görüntüleme: 31
Siz kullanıyor musunuz? Virüs ya da olağanüstü bir şey var mı cihazınızda?
Rehberi takipe derseniz tavsiye olarak verenlerden biriyim zaten. Bana gerek olmadığından kullanmıyorum.
Bu aracı komutları vb bilgisayar kullanmayı bilmeyenler için hazırlanmış bir kit yazılımı olduğundna öneriyoruz. Zararlı tespit edenler adı bilinmedik firmalar o yüzden güğveniyorsanız tespit edenlere diye başladım söze fark ederseniz.

Program Steam'de yaşadığım indirme hızımdaki dalgalanmayı çözdü fakat şuan Spotify, Netflix ya da Pinterest gibi uygulama ve bazı sitelerde erişim sıkıntısı yaşıyorum. Sayfalar tam olarak yüklenmiyor. Spotify'da şarkı ve albüm resimleri çıkmıyor. Bunun çözümü nedir acaba bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    185,2 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    87,2 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 12
NetAdapter Repair All in One, internet bağlantılarında mevcut ayarlarınızda karşılaştığınız yazılımsal sorunları onarmayı sağlayan ücretsiz portatif bir programdır. Kurulum gerektirmez. Tüm Windows sürümlerinde çalışmaktadır.

Eki Görüntüle 330397

Kullanım Yönergesi: İndirdiğiniz uygulamayı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Resimdeki gibi tüm kutucuklara tik işareti koyup "Run All Selected" butonuna basın. İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatın.

Önerilen tavsiye bu şekilde olmasına rağmen bilinçli birisi iseniz ihtiyacınıza göre ilgili ayarı çalıştırmanız yeterlidir.

İndirmek İçin: Download NetAdapter Repair All In One
hocam pingler 20 lerden 40 lara çıktı yapınca

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı