Netbook için SSD Tavsiyesi

ArgaKhan

Kilopat
Daha fazla  
Aşağıdaki sistem için SSD tavsiyesi arıyorum. SSD alıp Windows 10 yüklemeyi ve öyle kullanmayı planlıyorum. Bu bilgisayar için SSD Tavsiyeniz nedir?

Bilgisayarın özellikleri:
  • işlemci teknolojisi: Intel atom.
  • İşlemci hızı: 1.6 GHz.
  • İşlemci numarası: N2600 4 çekirdek.
  • (RAM) tipi: DDR3.
  • Hafıza (RAM) kapasitesi: 2 GB.
  • Disk kapasitesi: 500 GB.
  • Ekran kartı markası: Intel GMA 3600.
  • Ekran boyu (inch): 10.1 inch.
  • Çözünürlük: 1024 X 600.
  • Ağırlık: 1.3 kg.

Aşağıdaki sistem için SSD tavsiyesi arıyorum. SSD alıp Windows 10 yüklemeyi ve öyle kullanmayı planlıyorum. Bu bilgisayar için SSD tavsiyeniz nedir?

Kaç GB istiyorsunuz.
Aşağıdaki sistem için SSD tavsiyesi arıyorum. SSD alıp Windows 10 yüklemeyi ve öyle kullanmayı planlıyorum. Bu bilgisayar için SSD tavsiyeniz nedir?

Ben kullanıyorum ve gayet memnunum gerçekten bilgisayarı canlandıran bir ürün isterseniz 460 ve 960 GB modelleri mevcut.

Yazılım için kullanacağım bu bilgisayarı. 500GB veya 1TB yeterli olur sanırım. Uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum. Uyumlu olduğu sürece bu şartlar yeterli.

Türkiyede Uygun Fiyatlı SSD bulmak zorlaştı ama bu işinize fazlasıyla yarayacaktır Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Evet bu biraz pahalı gelmişti. Aklımda halen eski fiyatlar var 1GB=1tl fiyatları. Tam cevap yazıyordum o tarz bir ürün var mı diye. Madem yok. Bu da şu an en performanslı en uyumlu SSD. O zaman konuyu kapatabilriz. Tabii başka öneriler yoksa.

Evet bu biraz pahalı gelmişti. Aklımda halen eski fiyatlar var 1GB = 1TL fiyatları. Tam cevap yazıyordum o tarz bir ürün var mı? Diye. Madem yok. Bu da şu an en performanslı en uyumlu SSD. O zaman konuyu kapatabilriz. Tabii başka öneriler yoksa.

Performansı En Üst düzeyde olan SSD bu diye biliyorum Çözüm olarak işaretlerseniz başkalarının işine yarayacaktır teşekkürler iyi günler.

Performansı En Üst düzeyde olan SSD bu diye biliyorum Çözüm olarak işaretlerseniz başkalarının işine yarayacaktır teşekkürler iyi günler.

Performansı en üst düzeyde olan SSD bu değil bunlar SATA SSD hızları bir yere kadar hepside neredeyse aynı hızda burada önemli olan kronik sorunlu olmadan en ucuzunu almak attığınız model iyi ama 1000TL çok kötü bir fiyat Gigabyte varken o alınmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı