El Profesor Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 12 Çözümler 1 1 Nisan 2020 #1 Netcut uygulamasına girdiğimde ortadaki kısımda internete bağlanan cihazları göremiyorum. Problem nedir?
Netcut uygulamasına girdiğimde ortadaki kısımda internete bağlanan cihazları göremiyorum. Problem nedir?
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Nisan 2020 #2 El Profesor dedi: Netcut uygulamasına girdiğimde ortadaki kısımda internete bağlanan cihazları göremiyorum. Problem nedir? Genişletmek için tıkla... Bağlanan kimse olmayabilir mi? Artı 0 Eksi
El Profesor dedi: Netcut uygulamasına girdiğimde ortadaki kısımda internete bağlanan cihazları göremiyorum. Problem nedir? Genişletmek için tıkla... Bağlanan kimse olmayabilir mi?
KS KS El Profesor Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 12 Çözümler 1 1 Nisan 2020 #3 Tamamen benim dikkatsizliğim kusura bakmayın. Adblock kapalı olması gerekiyormuş ancak benimki açıkmış. Konu kapanabilir. Artı 0 Eksi
Tamamen benim dikkatsizliğim kusura bakmayın. Adblock kapalı olması gerekiyormuş ancak benimki açıkmış. Konu kapanabilir.