NetCut kullanılır mı?

MuratBozkurt

Picopat
Daha fazla  
NetCut wifinize bağlananları görebilmenizi ve hatta erişim hızlarını kısıtlayabilmenizi sağlayan bir uygulamadır. Evet daha önce eski bilgisayarımda kullanıyordum işe yarıyordu. Peki yeni PC mde
NetCut ı kullanmalı mıyım? Virüs, trojen veya bunun gibi zararlı dosyalar içerir mi?
(Ev içerisinde kullanacağım Netcutı.)

Ailem 1 saniye bile olsun interneti salmıyorlar ki online oyun oynayayım. Annem sabah 6 da yemek yapma programlarına başlıyor. Babam gece 3 e kadar TVde interneti kullanıyor. Kardeşim de durmadan film izliyor. Bana ise 300 ping kalıyor. Ve böylece Netcut kullanmak farz oluyor bana ne diyorsunuz bu işe?

Daha önceden kullandım fakat yeni PCye indirmek o kadar kolay değil. Zararlı virusler yok değil mi?
Bilgisayarımda Windows Defender dışında antivirus programı yok.

Kendi sitesinden indirebilirsiniz. Ama yinede bilgisayarınızda AV bulunsun Kaspersky veya Bitdefender gibi. Lazım oluyor. Defender çok iş görmüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı