Netflix almak mantıklı mı?

448441

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Netflix almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım. Hafta sonları ve boş zamanlarımda izlemek için almayı düşünüyorum. Daha çok macera, komedi dizi ve filmleri seyretmeyi seviyorum. Sizce alınır mı? Normalde 63,99 TL en düşük fiyatı ancak Papara ile birlikte 33,99 TL'ye denk geliyor.

Merhaba arkadaşlar, Netflix almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım. Hafta sonları ve boş zamanlarımda izlemek için almayı düşünüyorum. Daha çok macera, komedi dizi ve filmleri seyretmeyi seviyorum. Sizce alınır mı? Normalde 63,99 TL en düşük fiyatı ancak Papara ile birlikte 33,99 TL'ye denk geliyor.
Hocam ben şahsen 720p olduğu için almazdım.

Alabilirsiniz dizi ve film çeşitliliği bence yeterli
Ki 34 TL artık pek büyük bir parada değil.

Artık alınmaz, pek güncel ve kaliteli içerik gelmiyor artık. Sadece bir iki tane kendi yapımları, dizileri vb. oluyor onun dışında sinemaya gelmiş filmler eklenmiyor. Kaliteli içerik az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı