Netflix Netflix Cartoon Network'ü satın mı aldı?

Cartoon Network Warnermedia'nın bir şirketi. Netflix'in parası yetmez istese bile almaya boş haber.

Olabilir ama içerisinde hiç içerik kalmadı eskilerden pek fazla. Netflix satın almasa bile HBO Max elbette gelecektir diye düşünüyorum.

Olabilir ama içerisinde hiç içerik kalmadı eskilerden pek fazla. Netflix satın almasa bile HBO Max elbette gelecektir diye düşünüyorum.

Zaten HBO Max gibi bir projeleri varken niye rakip firma olan Netflix'e satsınlar Cartoon Network'u? Çok saçma bir haber bu.

Zaten HBO Max gibi bir projeleri varken niye rakip firma olan Netflix'e satsınlar Cartoon Network'u? Çok saçma bir haber bu.

Amacım doğru bilgiyi öğrenmekti öğrendim. Ve kanalın yalan olduğu ortaya çıktığına göre umarım kapatırlar. Sizler de bunu öğrenmiş oldunuz.

Amacım doğru bilgiyi öğrenmekti öğrendim. Ve kanalın yalan olduğu ortaya çıktığına göre umarım kapatırlar. Sizler de bunu öğrenmiş oldunuz.

Kötü olan böyle saçma sapan bir kanalın 70.000 abonesi olması. Youtube gerçekten çok saçma sapan bir ortam. Emek verip gerçekten kaliteli şeyler yapanlar kaybolurken böyle primci yalancı çoluk çocuk kanallarını ön plana alıyor. Acilen düzeltmesi lazım Youtube'un bu algoritmasını.

Kötü olan böyle saçma sapan bir kanalın 70.000 abonesi olması. YouTube gerçekten çok saçma sapan bir ortam. Emek verip gerçekten kaliteli şeyler yapanlar kaybolurken böyle primci yalancı çoluk çocuk kanallarını ön plana alıyor. Acilen düzeltmesi lazım YouTube'un bu algoritmasını.

Çok haklısınız, üstelik takip etmememe rağmen ön planda göstermeye çalışıyorlar. 😐

Çok haklısınız, üstelik takip etmememe rağmen ön planda göstermeye çalışıyorlar. 😐

Ben de yıllardır Youtube ortamındayım. 15.000 aboneye yaklaştım. İzlenme sayım bu arkadaşın kanalı ile aynı olmasına rağmen abone sayımız dağlar kadar fark var. Saçmalık açıkçası. O kadar alakasız kanallar patlama yapıyor ki bir günde 5.000 abone de kazanırsın. Bir ay da 1.000 abone zar zor da kazanabilirsin. İçeriğin kalitesi falan hiç önemli değil. Tamamen rastgele izlenmeler ve gösterimler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı