Netflix hesabım çalındı

animloss

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2020
Mesajlar
582
Makaleler
2
Çözümler
11
Merhaba arkadaşlar,
Dün ben mışıl mışıl uyurken biri, muhtemelen yeni yükselen abonelik fiyatlarının hırsıyla hesabıma girmiş. Fakat herhangi bir şey izlemeden üyeliği iptal etmiş. Tam olarak amacını anlayamadım. Kart bana değil bir tanıdığıma ait ve Netflix'i onun kartı üzerine kurmuştuk. 1 yıla yakın kullanıyorduk fakat o sonradan kullanmayı bıraktı ama ödemeye devam etti. Şimdi hesabım çalındı ve abone iptal olduğu için hesabı geri alsam bile tekrar ödeme bilgileri girmem gerekir mi? Çünkü tekrar ödeme bilgileri istemeye utanıyorum. :D Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Netflix üyeliği kurtardıktan sonra ödeme yöntemini de kurtarır mı yoksa tekrar girmek zorunda mıyız?

1614924768454.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Dün ben mışıl mışıl uyurken biri, muhtemelen yeni yükselen abonelik fiyatlarının hırsıyla hesabıma girmiş. Fakat herhangi bir şey izlemeden üyeliği iptal etmiş. Tam olarak amacını anlayamadım. Kart bana değil bir tanıdığıma ait ve Netflix'i onun kartı üzerine kurmuştuk. 1 yıla yakın kullanıyorduk fakat o sonradan kullanmayı bıraktı ama ödemeye devam etti. Şimdi hesabım çalındı ve abone iptal olduğu için hesabı geri alsam bile tekrar ödeme bilgileri girmem gerekir mi? Çünkü tekrar ödeme bilgileri istemeye utanıyorum. :D daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Netflix üyeliği kurtardıktan sonra ödeme yöntemini de kurtarır mı yoksa tekrar girmek zorunda mıyız?

Eki Görüntüle 907156

Yeni ücretlendirmelere göre %50'ye varan zam yapıldığı için kart sahibi tarafından kapatılmış olabilir.
 
Bende de aynısı olmuştu fakat çalan kişi kullanıyordu ve şifreyi değiştirmişti. Ben şifreyi unuttumdan şifremi değiştirdim e postayı değiştirdim rahatım.
 
Tanıdığın kapatmış olabilir mi? Özellikle zam geldiği için kapatması muhtemel.
Hesabınıza nasıl giriyor? Ortak kullandığınız kişi yapmıştır.
İşlemi kart sahibi yapmış olabilir mi?
Sadece iptal işlemi için hesap çalacaklarını sanmıyorum.
Benim de aklıma o geldi. Yazdım ama bakmadı daha. Niye haber vermeden hesabı kapatsın ki?
Bende de aynısı olmuştu fakat çalan kişi kullanıyordu ve şifreyi değiştirmişti. Ben şifreyi unuttumdan şifremi değiştirdim e postayı değiştirdim rahatım.
Benim e-posta felan da değişmiş.
 

Geri
Yukarı